Türkeli 125. Yıl Gazi Anaokulu
Tümerkan Mah. Metin Bostancıoğlu Sok.No8/1 TÜRKELİ/SİNOP

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin Amaçları doğrultusunda, Her bireyin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olan, paylaşımcı, dinamik, üretken ve kalitesi ile örnek gösterilen lider bir kurum olmak …

MİSYON

Çocuklarımızın doğal bir ortamda, özgüveni gelişmiş, ne istediğini bilen, teknolojiyi ve yeteneğini iyi kullanabilen, dürüst, sevecen ATATÜRK ilkelerine bağlı, sosyal insan olarak yetiştirilmesi amacı ile varlığını sürdürmektir.

BAŞARILAR

Nitelikli bir eğitim ve yönetim kadrosuna sahip olmak. Okul ile amaç birliği içinde ve işbirliğine açık, katılımcı bir veli grubuna sahip olmak. Okulunu seven, öğrenerek gelişmekten zevk alan ve bunu işi bilen öğrenciler yetiştirmek.

İkili

08.00-18.00

Kalorifer (Kömür)

Yerleşim Yeri Bilgisi

125.yıl Gazi Anaokulu;Türkeli ilçe merkezine 1 km uzaklıkta olup sağ tarafında Gazi Mustafa Kemal YİBO ve Mimar Sinan Lisesi vardır. Solunda Gazi Mustafa Kemal YİBO Lojmanları bulunmaktadır.